ANKARA / ETİMESGUT - Etimesgut 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu

Mrt

Bağımsızlığımızın simgesi İstiklal Marşı ‘mızın yüce meclisimizde kabulünün 103. yıldönümü okulumuzda tarihi bir bilinç içerisinde kutlanmıştır.

Mrt

Okulumuzda 06 Mart 2024 tarihinde müzik öğretmenimiz Nihan AKIN tarafından organize edilen “Bahara Merhaba” konseri gerçekleşti. Konser öncesi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI öğretmenlerimiz ile bir söyleşi toplantısı gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz gitar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel AVCI’nın okulumuza bağışladığı piyano ile Beethoven’dan Sezen Aksu’ya çeşitli eserler seslendirdiler. Veliler tarafından da beğeni izlenen konserin sonunda genç sanatçılara anı hediyelerini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI takdim etti.

Mrt

Okulumuzda tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile "Deprem Tatbikatı" başarılı bir şekilde uygulanmıştır.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik "Temel İlk Yardım Eğitimi" gerçekleştirilmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu yetkileri tarafından öğrencilerimize yönelik Güvenli İnternet kullanımı konulu seminer düzenlenmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik olarak Kızılay tarafından "Afetler ve Afetlerden Korunma Bilinci" konulu eğitim düzenlenmiştir.

Ara

Belirli Gün ve Haftalar çizelgesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında okulumuz Türkçe Öğretmeni Yunus YÜCEL liderliğinde öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı okul gazetesini indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ara

Hacettepe Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. Serkan ÇELİK, okulumuzu ziyaret etmiş ve Türkçe öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek Türkçe dersinin kazanımları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmuştur. Kendisine teşekkür eder, işbirliğimizin devam etmesini temenni ederiz.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında bugün sosyal bilgiler öğretmenimiz Deniz Karakülah Öztürk rehberliğinde 7- Esınıfı ile polis müzesini ziyaret ettik.Ögrencilerimiz Türk Polis Teşkilatının kuruluşundan bu yana geçirdiği değişimleri müzede yakından görme fırsatı buldular.

Kas

Okulumuzda, 28.11 2023 salı günü ,8.sınıf öğrencilerimize ve velilerine ,İşkur tarafından Meslek Seçiminin önemi konulu bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Kas

Okulumuzda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler video klip haline getirilerek yayınlanmıştır. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

29 Ekim Cumhuriyetimizin 100. Yılı özel klibini izlemek için tıklayınız.

Kas

Okulumuzda "Trafik Eğitimi Programı" kapsamında Trafik Polisi Murat KALIN tarafından öğrencilerimize bilgiler verilmiş, eğitim soru-cevap sunum etkinliği ve canlandırma ile tamamlanmıştır.

Kas

Doğal afetler arasında yer alan yangınlar insanların can ve mal kaybına sebep olacak en tehlikeli afetlerdendir. Özellikle de kapalı alanlarda insanların tutsak kalması ve yangınlardan çıkan dumanlardan da etkilenmesi kişilerde çok büyük hasarlar da bırakmaktadır. Okulumuzda Ankara Büyük Şehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından yangın tatbikatı düzenlenmiştir.