ANKARA / ETİMESGUT - Etimesgut 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu

SPORLA ENGELLERİ AŞIYORUM

Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Çağın ALTUĞ , 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında 7 yıldır düzenlediği "Sporla Engelleri Aşıyorum" etkinliğiyle çeşitli branşlardaki Olimpiyat, Avrupa  ve Dünya Şampiyonu sporcuları öğrencilerle buluşturarak farkli bir etkinliğe imza atıyor.

Bu kapsamda 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanan Abdullah Öztürk, bronz madalya alan Ali Öztürk ve Nesim  Etimesgut Engelsiz Yaşam Merkezinde okulumuz öğrencileriyle buluştu.

Gerçekleştirilen "Sporla Engelleri Aşıyoruz" etkinliğine milli sporcuların yanı sıra Etimesgut Kaymakamı İzzettin Sevgili, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, öğretmenler, öğrenci ve aileleri katıldı.

Beden eğitimi öğretmeni Çağın ALTUĞ’un moderatörlüğünü yaptığı etkinlikte açıklamalarda bulunan milli sporcu Abdullah Öztürk, başarı yolunun çok çalışmaktan geçtiğini söyledi.

Abdullah, iki kez olimpiyat şampiyonu olduğunu anımsatarak, "Bu hiç kolay olmadı. Bu başarı 15 yıllık bir emek ve çalışma sonucu geldi. Disiplinli çalıştınız mı başaramayacağınız şey yoktur. Öğretmenlerinizi dinlerseniz, rehber olan birileri çıkarsa karşınıza siz de başarılı olabilirsiniz." dedi.

25-01-202425-01-202425-01-202425-01-2024

Yayın: 25.01.2024 - Güncelleme: 07.03.2024 11:07 - Görüntülenme: 165