ANKARA / ETİMESGUT - Etimesgut 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu

Kas

Okulumuz tarafından hazırlatılan Cumhuriyetimizin 100. yılına özel klibimiz yayınlanmıştır. Aşağıda yer alan adres bağlantısına tıklayarak videoyu izleyebilirsiniz.

29 Ekim Özel Klip

Kas

Okulumuzda velilerimize ve öğretmenlerimize yönelik EBA bilgilendirme toplantıları okulumuz Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni İlker CİNEL tarafından düzenlenmiştir. EBA içeriklerinin etkin kullanımı ve rehberliği konusunda bilgilendirme yapılmıştır. Toplantıya katılan tüm velilerimize ve amaği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Ceyhun POLAT tarafından velilerimize yönelik Psikolojik Sağlamlık eğitimi gerçekleştirilmiştir. Katılım sağlayan ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu 6 Sınıflar olarak Türk Tarih Müzesi'ne giderek öğrencilerimizin eğlenerek ve görsellerle tarihlerini eğlenceli bir şekilde kalıcı olarak öğrenmelerini sağladık. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

İlçe Kaymakamımız Syn. Dr. Naci AKTAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Ahmet Hakan MUTLU, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Duran ASLAN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Salih BUDAK okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulunmuşlardır.

Ekm

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını 1500 koristle birlikte, marşlarımızı söyleyerek kutluyoruz. CSO Ada Ankara Ana Salon'da TRT Ankara Radyosu Coksesli Korosu, Devlet Coksesli Çocuk Korosu ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile okulumuz korosu da sahne alacaktır. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına yakışır, görkemli bir tını dünyası yaratacak olmanın heyecanı içindeyiz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü nedeniyle okulumuzda afetlerde riski azaltmak afet yönetimi afetlere hazırlık gibi disiplinlerin farkındalığını oluşturmak amacıyla deprem tahliye tatbikatı yapılmıştır.olumsuz herhangi bir şey yaşanmamış Güvenlik ön planda tutularak 5 dakika 23 saniyede tüm okul boşaltılmıştır.

Ekm

13 Ekim Anakara'nın başkent oluşu dolayısıyla okulumuz çok amaçlı salonunda, kutlama programı düzenlenmiş ve Ankara'nın başkent oluşunun 100. yıldönümü, yapılan programla çoşkulu bir törenle kutlanmıştır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Ortak yıllık sınav tarihlerimiz belirlenmiştir.

Ekm

Ders Programı ve Öğretmenlerin Nöbet Çizelgesi 1 Ekim 2023 tarihi itibariyle değişmiştir. Yeni Ders Programına ve diğer dökümanlara aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tem

2022-2023 Eğitim Öğretim yılından itibaren geçerli olmak üzere 3(üç) eğitim-öğretim yılı için Etimesgut 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu Taşımacıyı Tespit  Komisyonu olarak, Okul Servis Araçlarının Çalıştırılmasına İlişkin Usul ve Esasların 5. maddesi ve  7. maddesi uyarınca 'Okul Servis Taşıması İşi' ihalesi 09/08/2022 tarihinde saat 14.00´te Etimesgut 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulunda yapılacaktır.  Okul Servis Araçları Kiralama İlanı, Taşımacıdan İstenen Belgeler, Okul Servis Araçları Yönetmeliği, Okul Servis Araçlarının Çalıştırılmasına İlişkin Usul ve Esaslar, EK-1 Okul Servis Araçları Çalıştırması Tip Şartnamesi, EK-3 Okul Servis Çalıştırma Puanlama Kriterleri, Şartname Teslimi, Dosya Teslimi aşağıda ekte sunulmuştur. Şartname dosyası Etimesgut 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulundan ücretsiz teslim alınabileceği gibi okulumuzu  linkli internet adresinden de alınabilecektir. Uygun koşulları taşıyan ve istenen belgeleri hazırlayan iştirakçiler, kapalı zarf usulü ile aşağıda belirtilen diğer evrakları da ekleyerek ihaleye ilişkin dosyalarını 'Okul Taşımacıyı Tespit Komisyonu'na 08/08/2022 Pazartesi günü Saat 17.00'a kadar imza karşılığı teslim etmeleri gerekmektedir.

Bilge ULUKAYA

Taşımacıyı Tespit Komisyonu Başkanı – Okul Müdürü