T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ETİMESGUT - Etimesgut 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu

Etimesgut 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu

Telefon
0 312 245 31 63
Belgegeçer
0 312 244 31 32
WEB
https://15temmuzsehitlerioo.meb.k12.tr
Adres
Okul girişi Türk Kızılayı Caddesi üzerindeki nizamiyeden yapılmaktadır. Erler Mahallesi Türk Kızılayı Caddesi Kara Lojmanları içi. No.72 Etimesgut/ANKARA
Vizyon
Türkiye’mizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede, eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Ortaokulumuz için belirlenmiş olan eğitim öğretim programını, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, Öğrencilerin kabiliyet ve ihtiyaçlarına uygun eğitim-öğretim hizmetini sunmak, Öğrencilerin, sosyal, sportif, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel ülkümüzdür.
Başarılar
Liselere geçiş sınavlarında geçmiş yıllarda Ankara ve Türkiye dereceleri. Sportif alanda Etimesgut, Ankara ve Türkiye şampiyonlukları.
Öğretmen :52
Öğrenci :829
Derslik :28
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3100
Öğretim Şekli :Tam Gün 09.00-15.10
Saatler
09.00-15.10
Isınma
Kalorifer-Doğalgaz
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Okulumuzun yakınından Ümitköy metro istasyonuna giden ringler geçmektedir. Ayrıca Özel halk otobüsleri ve minibüsler çok sık aralıklarla (1-2 dakika) Ankara´nın birçok bölgesine ulaşım sağlanabilmektedir.
Servis Bilgisi
Okulumuzun servis hizmetini Anıt Tur gerçekleştirmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz TSK lojmanları içerisinde bulunmaktadır. Okulumuza en yakın yerleşim yeri 3-4 km uzaklıktaki Etimesgut merkezdir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Etimesgut Kaymakamlığı´na uzaklık 2 km. Ankara Valiliği´ne uzaklık:19 km.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Okulumuz her yıl il ve ilçe düzeyinde yapılan biireysel ve takım turnuvalarına katılarak dereceler elde etmektedir. 2015 Basketbol Etimesgut İlçe Şampiyonluğu 2016 Futbol Etimesgut İlçe Şampiyonluğu ve bireysel şampiyonluklar...
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır